Leto 2016

First minute ponuda za Leto 2016. Odmor, provod, povoljne cene...

Kuda u shopping?

Kuda u shopping?

Izvadili ste novi pasoš, viza vam nije potrebna, skupili ste koji dinar pa biste sada da se bacite u shopping. Ali gde i kako? Ako nemate svoj auto ili jednostavno ne želite da razmišljate o vožnji, gorivu ili smeštaju onda odlučite gde ćete i kada ćete i pravac u prvu turističku agenciju. Iznenadićete se prijatno kakvih sve ponuda ima!

A mi ćemo vam pomoći tako što ćemo vam dati par ideja za destinaciju.

1. Italija

U Italiji možete napraviti jedan krug od Trsta do Venecije i na tom putu da obiđete sledeća mesta:
Tori dEuropa je tržni centar u Trstu gde možete naći sve poznatije marke. Takođe ima par restorana i veliki parking.
Outlet selo Palmanova nalazi se na 55 km od Trsta. Sajt im je dobro ažuriran, možete videti popuste, akcije, radnje. Takođe ako ne znate italijanski ili engleski imate varijante na slovenskom ili hrvatskom.
Outlet Noventa di Piave se nalazi na 50 km od Vencije i oko 120 km od Trsta.

2. Austrija

Ukoliko se odlučite da  odete u Austriju za shoping preporučujemo Beč i njegov shopping centar koji je inače najveći u Evropi Shopping City Sud.
Ili ukoliko više volite outlete onda pravac Parndorf gde imate stalne popuste od 30-70%.
Naravno za one koji žele osetiti šarm Beča dok kupuju mogu to uraditi u najdužoj shopping ulici u Beču Mariahilfer Strasse, ili u blizini poznatekatedrale Stephansdom u Kärntner Straße. Visoka moda se smestila uKohlmarkt, tu možete pronaći radnje kao što su Cartier, Giorgio Armani, Chanel, Dolce & Gabbana, Gucci, Louis Vuitton …

3.Mađarska 

Ako odluka padne na Mađarsku imate opciju da birate Budimpeštu ili Segedin.
Najpoznatija ulica za shopping u Budimpešti je Vaci gde se nalaze veliki modni lanci kao što su Zara, H&M, C&A. A ukoliko ste zainteresovani za visoku modu onda pravac u Deak Ferenc ulicu koja je sada poznata kaoFashion Street i možete naći marke kao što su Hugo Boss, Max Mara, Lacoste, Byblos i dr.
Među najpoznatijim od tržnih centara su: Centar Arena PlazaWest End City Centar; i Mammuti. Za ljubitelje nameštaja i sitnica za kuću tu je iIkea.
Ukoliko vam se ne putuje do Budimpešte možete se zaustaviti i u Segedinu. Poznatiji tržni centri su Szeged Plaza i Sever Center .
Obzirom da se shopping ne odnosi samo na garderobu u Segedinu možete obići i druge velike tržne centre gde možete pazariti i stvarčice za kuću i hranu.
TescoAldi i Cora 

4. Grčka

Naravno bez Soluna ništa. Kada se budete vraćali s mora obavezno isplanirajte jedan dan za Solun. Nemojte propustiti shopping centreCosmos i Megaoutlet , takođe u blizini je i IKEA .
Ukoliko ne volite da provodite vreme po velikim shoping centrima onda pravac u centar Soluna, verujte nećete pogrešiti ima svega i svačega: H&M, Beneton, Zara, Springfild, Prada, D&G …

Izvor: Oklagija.rs

Pin It