+381 11 11 2430063
Rezerviši
Kušadasi krasi sedam predivnih plaža, nacionalni park, mnogobrojni restorani, turski barovi do kojih lako možete doći malim autobusima - dolmušima. Sam centar grada je dinamičan, pun različitih mesta za izlaske dok se van grada nalazi veliki broj hotela i plaža u mirnom okruženju. Udaljen 90 km Izmira, moderno je i vrlo živo letovalište. Smešten u podnožju planina Pilov i Kadafat na istoku i planine Kese na zapadu, koje ga štite od kontinentalnih vetrova i omogućavaju blagu sredozemnu klimu sa preko 300 sunčanih dana godišnje. Zajedno sa okolinom, Kušadasi predstavlja pravu kulturološku riznicu. Blizina brojnih antičkih lokaliteta (Efes, Milet, Didima, Prijena, Pamukale, Afrodizijas i dr.) daje letovanju posebnu draž. U okolini grada nalaze se četiri akva parka.  Najinteresantniji je Aqva Fantasy sagradjen je u „Diznijevom stilu“ sa raznovrsnom ponudom uključuje i ostrvo sa blagom, podmornicu za decu i preko 30 različitih tobogana. Utorkom i petkom su pazarni dani. Na tezgama se može naći raznovrsna roba (džins, majice, satovi, voće, povrće i dr.).

Hotel Ozka ***

  • Nalazi se u centru Kušadasija. Ima dvokrevetne i trokrevetne sobe. Opremljene su sa: TWC, terasa, telefon, TV, WiFi, fen, klima. Sadržaj hotela: bazen sa delom za decu, restoran, bar, recepcija.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Hotel Santur***

  • Lokacija: centar, 50m od Gradske plaže. Sobe su 1 / 2, 1 / 3, sa TWC, TV- sat, minibar, air – conditioner. Prateći sadržaj: bazen, restoran, bar. Baza: noćenje + doručak – švedski sto.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Hotel Melike **+

  • Nalazi se na samo 100m udaljenosti od najpoznatije plaže, Ladies beach, a od centra grada oko 2 km. Hotel je renoviran 2008. god. Svaka soba poseduje terasu, telefon, klimu (uključena u cenu),kupatilo. Od dodatnih sadržaja hotel ima restoran, bar, bazen sa ležaljkama.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Hotel Surtel ***

  • Lokacija: centar. Sobe su 1 / 2, 1 / 3, sa TWC, TV- sat, minibar, air – conditioner. Prateći sadržaj: bazen, restoran, bar.  Baza: all inclusive.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.