+381 11 11 2430063
Rezerviši

LEPTOKARIA – mesto locirano na najlepšem delu obale pod Olimpom, stotinak kilometara jugozapadno od Soluna. Ovo letovalište može gostima svih generacija pružiti savršene uslove za dobar godišnji odmor. Pokraj široke i dobro uređene peščano-šljunkovite plaže se nalazi šetalište, a nova trgovačka-pešačka zona i stoletni park u centru naselja upotpunjuju ambijent sa puno hotela, restorana, diskoteka, kafića, marketa, prodavnica... Zbog povoljnog položaja (uz autoput i železničku prugu Solun-Atina), zbog dobre infrastrukture i ekologije, zbog prijatne klime i toplog mora, ovde rado dolaze, ali se i ponovo vraćaju mnogi domaći gosti, turisti iz naše, kao i iz svih drugih zemalja Evrope.

Vila Keti

Vila „Keti „ je oko 30m udaljena od plaže, okružena dvorištem i zelenilom. Raspolaže sa komfornim studijima, opremljenim kuhinjom (šporet-bez rerne, frižider, posuđe za predviđen broj osoba), kupatilom, TV i klimom (nije uračunata u cenu). Sve sobe imaju terasu. Vila u svom sklopu ima i pekaru. Studiji se nalaze na prvom i drugom spratu.
Najam studia/apartmana.

 • Cenovnik za Vilu Keti – Leptokarija

 • Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

   

   

  Vila Oasis

  Vila Oasis.

  Lokacija: Vila Oasis se nalazi u glavnoj ulici u Leptokariji, udaljena je od plaže 65 metara.

  Studio: Studiji se nalaze na prvom I drugom spratu. U svakom studiju se nalazi kuhinja opremljena posuđem za predviđeni broj osoba, tv, klima (doplata na licu mesta ), kupatilo. Svaki studio ima terasu.

  Čišćenje i posteljina: Studia nemaju peškire. Posteljina se menja na 5 dana. Za vreme boravka, sami održavate higijenu u studiju.

  Internet: WiFi pristup besplatno. Agencija ne može garantovati brzinu interneta i nije odgovorna u slučaju slabog signala ili nestana interneta usled tehničkih problema.GPS koordinate vile: 40.060931, 22.566693

 • Cenovnik za Vilu Oasis – Leptokarija

 • Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.