+381 11 11 2430063
Rezerviši
Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona u podnožju Olimpa. Ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine i dužine sa prozirnom i čistom vodom,široke ulice, lepo uređene trgove i brojna igrališta za decu.

Vila Marta

 •  

  Lokacija: nalazi se na oko 180 m od plaže u centralnom  delu Nei Poria, na 100 m od crkve. Sastoji se od duplex apartmana, apartmana i studia. Sadržaj: Wi-Fi internet – besplatno (odličan signal). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije (francuski i singl ležaj), četvorokrevetni apartman (francuski + francuski ležaj) na prvom spratu i duplex apartman (dve fizički odvojene sobe-francuski + singl ležaj) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi LCD, A/C klima uređajem kao i prostranom terasom sa garniturom za sedenje i zaštitom za komarce na vratima terase. U prizemlju vile je velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i kupatilo. Usluga: NA (najam studia/apartmana/duplex apartmana) Parking: Ispred vile.

  Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu

  Komentar: Vila ima dobru lokaciju u mirnom delu Nei Porija, na 100 metara od crkve. U prizemlju velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i kupatilo. Čista je i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Marta - Nei Pori

Vila Posejdon

 • Lokacija: Vila Poseidon se nalazi na 40 m od plaže u starom, mirnom delu Nei Poria. Neki od studia i apartmana  sa terase imaju pogled na more.Sadržaj: Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne (2 singl ležaja) i trokrevetne studije (francuski + singl ležaj) i četvorokrevetni duplex apartman (francuski + 2 singl ležaja) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile je taverna „Poseidon“ u kojoj naši ugosti imaju popust ukoliko žele ishranu.Usluga: NA (najam studia/apartmana)

  Parking: Vila nema sopstveni parking,ali ima prostor za parkiranje pored kuće.

  Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Despina Eleni

 • DESPINA ELENI – Nalazi se na 70m od plaže, u južnom delu  Nei Porija (noviji deo letovališta). Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, svaki studio poseduje čajnu kuhinju sa frižiderom. Svi studiji imaju TV i AC i  poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Sa svih terasa se pruža bočni pogled na more. Zamena posteljine se vrši na 5 dana, čišćenje je jednom tokom smene. Postoji mogućnost korišćenja Wi-fi interneta (slabog protoka). Klima se doplaćuje 5 eur po danu.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Despina ELeni

Adonis

 • VILA ADONIS – se nalazi između novog i starog Porija na 60 m od plaže. Sastoji se od dvadeset jedne smeštajne jedinice koje se nalaze u prizemlju, prvom i drugom spratu vile. Sve sobe poseduju kompletno opremljenu  čajnu kuhinju, kupatilo i velike terase sa garniturom za sedenje. Čišćenje je jednom tokom  smene, a promena posteljine svakog petog dana boravka. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju toalet za zadnji dan boravka. Klima se doplaćuje po potrebi 3 eur dnevno. Korišćenje Wi-fi interneta ( slabog protoka) je uključeno u cenu.

   

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Adonis

e>