+381 11 11 2430063
Rezerviši

 

Mesto Vrasna Paralia je deo Vrasne,nalazi se u Solunskoj regiji, u oblasti Strimonikos, oko 6 km udaljena od Stavrosa i gotovo spojena sa Asprovaltom na istočnom delu.Naselje vrasna Paralia je turističko mesto, sa novim vilama, uređenim šetalištem, veoma čistim, toplim morem i širokom peščanom plažom dugačkom oko tri kilometra koja je nosilac plave zastavice. Svojim sadržajem pogoduju pre svega porodičnom odmoru i odmoru ljudi koji žele mir

Apart Hotel Grand Eva

  • Apart. Hotel Grand Eva – idealan izbor za idealan odmor. Na samo 100 m od široke peščane plaže nalazi se vila sa prelepo uređenim dvorištem sa preko pedeset palmi koje pružaju savršen hlad dok slobodno vreme provodite kupajući se u bazenu ili dok se vaša deca bezbrižno igraju u delu kuće koji je predviđen samo za njih. Ukoliko se odlučite da do ove destinacije dođete sopstvenim prevozom, za Vas smo obezbedili bezbedan, nadkriveni parking odmah ispred same Vile. Vaš boravak olakšaće kompletno opremljena kuhinja sa posuđem koji je predviđen za broj osoba koje borave u samom apartmanu ili ukoliko želite na raspolaganju je i korišćenje roštilja u dvorištu. Vila raspolaže sa studijima za dve, tri, četiri i pet osoba u prizemlju, kao i apartmanima za dve, tri, četiri, pet i šest osoba na I, II, III I IV spratu. Bilo da ste smešteni u studiu na prizemlju ili apartmanu na nekim od spratova, zagarantovan vam je komforan i pre svega udoban smeštaj sa prostranim terasama i baštenskim garniturama.

    Ukoliko želite da koristite klima uređaj, ona nije uključena u cenu aranžmana a u okviru objekta nalaze se i dva apartmana u prizemlju za osobe sa posebnim potrebama.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.[/vc_column_text]