+381 63 629 031
Rezerviši

Asprovalta

Asprovalta se nalazi  na oko 70 km od Soluna. Može da se pohvali lepom peščanom plažom dugačkom oko 1 km, parkom, kejom sa drvoredom, lepim kućama i uređenim ulicama. Veliki broj prodavnica, taverni, kafeterija i diskoteka učiniće da Vaš odmor u Asprovalti bude nezaboravan. Obala je nagrađivana plavom zastavom Evropske Unije.

Vila Stella

Vila Stella

 • VILA STELLA se nalazi na oko 200 m od mora  i isto toliko od centra Asprovalte. U blizini vile se nalazi veliki broj marketa, kafića, taverni… Vila poseduje dvokrevetne,trokrevetne i četvorokrevetne apartmane, kao i petokrevetne i šestokrevetne duplekse u ravnom prizemlju i na prvom spratu. Dupleksi su troprostorni, sastoje se od dve spavaće sobe i posebne prostorije u kojoj se nalazi kuhinja( svaka soba ima TV i klima uređaj). Apartmani se sastoje od posebne spavace sobe i prostorije koja je odvojena od spavaćeg dela u kojoj se nalazi kuhinja. Sobe su opremljene čajnom kuhinjom i poseduju televizore i velike terase.  Ciscenje jednom tokom smene, promena posteljine na 5 dana Korišćenje klima uredjaja je 5 eur dnevno ( 8 eur dupleksi). Wi-fi internet ( slabog protoka) gratis.

  Google maps: 
  Latitude: 40.723070
  Longitude: 23.708345

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Janis

Vila Janis

 • VILA

  VILA JANIS se nalazi u strogom centru Asprovalte na oko 150 m od plaže. U blizini vile se nalazi veliki broj marketa, kafića, taverni… Vila poseduje dvokrevetne,trokrevetne i četvorokrevetne studije i apartmane, nalaze se na prvom spratu.. Sobe su opremljene čajnom kuhinjom i poseduju televizore i terase koje gledaju ka dvorištu i ulici.  Čiscenje jednom tokom smene, promena posteljine jednom tokom boravka. Postoji mogućnost korišćenja WI-FI interneta Korišćenje klima uredjaja je 5 eur dnevno .

  Google maps:
  Latitude: 40.720818
  Longitude: 23.707315

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.