+381 63 629 031
Rezerviši

Čanj

 

Čanj je malo turističko mesto smešteno između Petrovca i Bara, sa predivnom šljunkovitom plažom dužine 1200 m. Zbog lepote šljunka kojom je prekrivena, plaža je dobila ime Biserna Obala. Izolovano od glavnih saobraćajnica nudi uslove za prijatan i bezbedan odmor, pa čitava porodica može da uživa u prijatnom odmoru.

Studio Lara

Studio Lara

 • Studio LARA – ČANJ

  LokacijaStudio-apartmani “Lara”se nalaze u mirnom delu Čanja na 80m od plaže.

  Sadržaj: U sklopu objekta je recepcija kao i moderno opremljen konforan restoran, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja, lift. Obezbedjen besplatan parking.

  Studiji  Moderno opremljeni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu,TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom.

  Usluga:  polupansion (doručak i večera) ili pun pansion uz doplatu za ručak (doručak, ručak, večera). U ponudi za obroke su 2 jela za svaki obrok- izbor jela se vrši po anketi danas za sutra.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Studio Solaris

Studio Solaris

 • Lokacija: Novi studio-apartmani ”Solaris” se nalaze u mirnom delu Čanja na 300m od plaže.

   Moderno opremljeni , udobni i konforni (1/2, 1/3, 1/4) poseduju sopstveno TWC, terasu,TV-kablovsku sa oko 200 kanala, Wi-FI, frižider, klimu, mini kuhinju sa komplet opremom. Obezbedjen besplatan parking.

  Usluga: Polupansion ili pun pansion.  Doručak – kontinentalni, ručak/večera – izbor više vrsta jela, izbor se vrši po anketi – danas za sutra. Ishrana je u moderno opremljenom konfornom restoranu “LARA” na 80m od plaže, gde vas u prijatnom ambijentu očekuje kvalitetna usluga domaće hrane od ljubaznog i nasmejanog osoblja.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Babović

Vila Babović

 • Lokacija: nalazi se u Čanju, udaljen je 250 metara od obale. Raspolaže sa 66 smeštajnih jedinica ukupnog kapaciteta 177 ležaja. U neposrednoj blizini letovališta Čanj se nalazi jedna od najljepših plaža u Crnoj Gori, čuvena “Kraljičina plaža”.
  Sadržaj: u sastavu hotela je restoran zatvorenog tipa, ishrana je na bazi doručka ili polu pansiona. Parking mesto za goste hotela je obezbeđeno.
  Sobe: Svaka soba poseduje sopstveno kupatilo, terasu ili francuski balkon, mini-bar, tv i klimu.
  Usluga: polupansion (doručak- švedski sto,večera-meni).

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.