+381 63 629 031
Rezerviši

HANIOTI se nalazi na 105 km od Soluna, na prvom prstu poluostrva Halkidiki. Skriveni raj među četinarima, uz samu obalu kristalno čistog mora. Ovo ekskluzivno mesto odiše kosmopolitskom atmosferom

Vila Panos

Vila Panos

 • Apartmani Panos se nalaze 50 m iznad centralnog trga, a od plaže su udaljeni 200 m.
  Vila raspolaže konfornim četvorokrevetnim i petokrevetnim apartmanima. Četvorokrevetni apartmani sadrže odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi francuski ležaj i kompletno opremljen kuhinjski deo u kome se nalaze dva standardna ležaja, kupatilo sa TWC i terasu sa pogledom na dvoriste. Petokrevetni apartmani sadrže odvojenu spavaću sobu u kojoj se nalazi jedan francuski ležaj i jedan krevet, kompletno opremljen kuhinjski deo u kome se nalaze dva standardna ležaja, kupatilo sa TWC, terasu. Apartmani su opremljeni TV i klima uređajima. Apartmani se nalaze na prvom spratu. Upotreba klime uključena je u cenu. Koriscenje Wi-fi interneta ( slabog protoka) je ukljuceno u cenu.

  Google maps: 
  Latitude: 40.000550
  Longitude: 23.573468

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Macedonia Sky

Vila Macedonia Sky

 • HOTEL APP. MACEDONIA SKY se nalazi na 300 metara od plaže,na oko 200 m od centra Haniotija . Vila poseduje sopstveno dvorište i bazen koji je na raspolaganju gostima hotela. U nasoj ponudi su dvokrevetni, trokrevetni i trokrevetni studiji sa pomocnim lezajem na drugom spratu hotela, kao i delimicno renovirani cetvorokrevetni studiji u ravnom prizenlju objekta. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, kupatilo sa tuš kadom i terasu. Neke terase gledaju ka dvorištu i bazenu. Promena posteljine je na 5 dana, dok je korišćenje klima uređaja uključeno u cenu najma apartmana.Vila poseduje i internet ( slabijeg protoka) koji je besplatan za goste hotela.

  Google maps: 
  Latitude: 39.997574
  Longitude: 23.577395

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Nikos1

Vila Nikos 1

 • NIKOS 1  se nalazi u najstrožem centru Haniotija, udaljena oko 220 m od plaže. Vila  Nikos 1 ima u ponudi dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije( veliki krevet plus kreveti na sprat) na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, kupatilo, SAT TV, veliku terasu sa garniturom za sedenje sa pogledom na ulicu. Čišćenje je prilikom promene smene, a promena posteljine jednom tokom boravka. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Nikos2

Vila Nikos 2

 • NIKOS 2  se nalazi u najstrožem centru Haniotija, udaljena oko 200 m od plaže. Vila  Nikos 2 ima u ponudi trokrevetne i četvorokrevetne apartmane na drugom spratu. Sve smeštajne jedinice imaju čajnu kuhinju sa posuđem, kupatilo, TV, veliku terasu. Čišćenje je prilikom promene smene, a promena posteljine jednom tokom boravka. Korišćenje klima uređaja je uključeno u cenu.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.