+381 11 244 111 7
Rezerviši

Herceg Novi

Herceg Novi se nalazi između najviše planine dinarskog masiva, Orjena (1.895 m) i ulaza u jedan od najlepših zaliva sveta, Boku Kotorsku. U njemu su se susretale i ukrštale različite civilizacije što je ostavilo duboki trag na njegov današnji izgled. Već prvi pogled na Stari grad otkriva niz zidina sa visokim i snažnim kamenim tvrđavama i kulama. U samom gradu i njegovoj neposrednoj blizini nalazi se mnoštvo objekata od istorijskog, kulturnog i verskog značaja. Herceg Novi je grad sa najvišom prosečnom temperaturom na Jadranskom moru, sa više od 220 sunčanih dana u godini. Ovo je grad koji nazivaju “gradom večnog zelenila “, mestom u koje su njegovi pomorci doneli više od 250 vrsta egzotičnog bilja sa svojih dalekih putovanja kao svojevrsno sećanje na zemlju i ljude , mora i obale svojih dalekih putešestvija. Poznat je po divnoj mediteranskoj arhitekturi, po bogatom zavičajnom muzeju, naučnoj biblioteci,filmskom festivalu, umetničkoj galeriji, pravoslavnoj crkvi Sv. Aranđela, šetalištu pored mora…Jednostavno grad koji pruža lepezu mogućnosti i zadovoljava sve ukuse.

Apartmani Rada

Apartmani Rada

 • Apartmani RADA – Herceg Novi

  Lokacija: apartmani se nalaze na 100 m od prelepe šljunkovite plaže, opremljene ležaljkama i  suncobranima. Na plaži postoji bar u kome možete da predahnete uz neko osvežavajuće piće kao i restoran. Od centra starog grada udaljeni su svega 1 km.

  Smeštaj: apartmani poseduju veliku sobu u kojoj su smeštena 2 prostrana ležaja na izvlačenje, fizički odvojenu kuhinju sa trpezarijom (frižider sa zamrzivačem, sudopera, štednjak sa dve ringle i posuđe za odgovarajući broj osoba) klima, TV, kupatilo I balkon sa pogledom na more.

  Usluga: Najam apartmana

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Hotel Plaža

Hotel Plaža 2*/3*

 • Lokacija: hotel je smešten u bujnom zelenilu Herceg Novog, uz samu obalu, na šetalištu Pet Danica. Od plaže koja je delom stenovita, delom šljunkovita je udaljen 20m.

  Sadržaj: hotel ima  sopstvenu plažu opremljenu plažnim mobilijarom sa svim potrebnim sadržajima (dodatno se naplaćuje). Centralno je klimatizovan u društvenim prostorijama (restorani, barovi, sale, recepcija). Sadrži restoran sa 800 sedišta, letnju baštu, nekoliko terasa , grill, piceriju, kafeteriju i aperitiv barove.

  Sobe: sobe u A bloku ( 3*) poseduju TV, kupatilo, dok deo soba ima i klima uređaj i terasu. Sobe u C bloku (2*) – veći broj soba je sa terasom, klimatizovan i okrenut ka moru, sve imaju kupatilo.

  Usluga: polupansion, doručak i večera, švedski sto

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.