+381 63 629 031
Rezerviši

Nea Flogita je jedno od omiljenih izletišta Solunjana, pa je to i osnovni razlog zbog čega su tokom letnje sezone naročito velike gužve u dane vikenda. A tokom radnih dana, iako relativno mala, Nea Flogita ima sasvim dovoljno mesta za sve: kako na plaži, tako i na šetalištu, ali i u smeštajnim jedinicama.

Ono što mnoge turiste zanima jeste smeštaj u ovom mestu, budući da se navodi za pojedine vile da su smeštene u brdu. Međutim, kada imate na umu veličinu ovog grčkog letovališta, biće vam sasvim jasno da to što su one u brdu znači da su udaljene tek par minuta hoda od plaže, te da je to brdo zapravo vrlo prijatno uzvišenje, sa koga se pruža neverovatan pogled na okolinu

 

Vila Sonja

Vila Sonja

  • VILA SONJA se nalazi na početku letovališta, nekih 350 m od plaže i oko 10 minuta hoda od centra mesta. Raspolaže veoma komfornim dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim , petokrevetnim,  šestokrevetnim i sedmokrevetnim apartmanima i dupleksima na prvom i drugom spratu. Opremljeni su velikim kuhinjama, komfornim terasama, poseduju TV, Wi-Fi internet. Postoji mogućnost korišćenja pomoćnog kreveta, moguće je ubaciti i dečiji krevetac( zahtev prilikom rezervacije). Zbog prirode terena ulaz u apatmane na I spratu je iz dvorišta ( prizemlje) , dok terase gledaju ka dovorištu i nalaze se na I spratu. Promena posteljine jednom tokom smene, čišćenje prilikom promene smene. Korišćenje klima uredjaja je uključeno u cenu.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Andonis

Vila Andonis

  • APARTMANI ANDONIS se nalaze ucentru letovališta na samo 20 m od obale. Sastoje se od spavaće sobe u kojoj je bračni ležaj, velikog dnevnog boravka u kome se nalaze dva standardna kreveta i jedan bračni. Poseduju kompletno opremljenu kuhinju ( veliki frižider, električni šporet…), TV, WI-FI internet, klima uredjaj. Uz predhodnu najavu možemo obazbediti dečiji krevetac. Nalaze se na I spratu i imaju po dve terase, od kojih jedna gleda direktno na more. Promena posteljine jednom tokom smene, čišćenje prilikom promene smene. Korišćenje klima uredjaja je uključeno u cenu.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Sotiris

Vila Sotiris

  • VILA SOTIRIS se nalazi preko puta fudbalskog igrališta na samo 80 m od obale. Apartmani su dvoprostorni, imaju jednu spavaću sobu i dnevni boravak. Neki apartmani imaju pogled na more. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju, TV, WI-FI internet, klima uredjaj. Apartmani se nalaze se na I spratu. Promena posteljine jednom tokom smene, čišćenje prilikom promene smene. Korišćenje klima uredjaja je uključeno u cenu.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Sakis

Vila Sakis

  • APARTMANI SAKIS se nalaze u centru letovališta na samo 120 metara od plaže. Duplexi se sastoje od dve spavaće sobe od kojih je u jednoj  bračni ležaj, u drugoj sobi dva standardna, velikog dnevnog boravka u kome se nalazi krevet na izvlačenje. Poseduje kompletno opremljenu kuhinju ( veliki frižider, električni šporet…), TV, WI-FI internet, klima uredjaj. Nalazi se na I spratu , poseduje veliku terasu koja gleda na ulicu. Promena posteljine jednom tokom smene, čišćenje prilikom promene smene. Korišćenje klima uredjaja je uključeno u cenu.

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.