+381 11 244 111 7
Rezerviši
Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona u podnožju Olimpa. Ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine i dužine sa prozirnom i čistom vodom,široke ulice, lepo uređene trgove i brojna igrališta za decu.

Vila Despina ELeni

Despina Eleni

 • DESPINA ELENI – Nalazi se na 70m od plaže, u južnom delu  Nei Porija (noviji deo letovališta). Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, svaki studio poseduje čajnu kuhinju sa frižiderom. Svi studiji imaju TV i AC i  poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Sa svih terasa se pruža bočni pogled na more. Zamena posteljine se vrši na 5 dana, čišćenje je jednom tokom smene. Postoji mogućnost korišćenja Wi-fi interneta (slabog protoka). Klima se doplaćuje 5 eur po danu.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Adonis

e>

Adonis

 • VILA ADONIS – se nalazi između novog i starog Porija na 60 m od plaže. Sastoji se od dvadeset jedne smeštajne jedinice koje se nalaze u prizemlju, prvom i drugom spratu vile. Sve sobe poseduju kompletno opremljenu  čajnu kuhinju, kupatilo i velike terase sa garniturom za sedenje. Čišćenje je jednom tokom  smene, a promena posteljine svakog petog dana boravka. Od ostalih sadržaja gostima je na raspolaganju toalet za zadnji dan boravka. Klima se doplaćuje po potrebi 3 eur dnevno. Korišćenje Wi-fi interneta ( slabog protoka) je uključeno u cenu.

   

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Danos

Danos

 • Vila Danos se nalazi u starijem delu Nei Porija na svega 200 m od pesčane plaže. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne studije koji se nalaze se na drugom i trećem spratu. Sve smestajne jedinice poseduju  potpuno opremljenu kuhinju, tv,  kupatilo i velike terase. Promena posteljine je na 5 dana, ciscenje jednom tokom boravka. Vila poseduje komarnike. Koriscenje klima uredjaja se doplaćuje po potrebi 5 eur dnevno. Wi-fi internet ( slabog protoka ) je ukljucen u cenu.

  Google maps: 
  Latitude: 39.978110
  Longitude: 22.644285

   

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.