+381 63 629 031
Rezerviši
Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona u podnožju Olimpa. Ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine i dužine sa prozirnom i čistom vodom,široke ulice, lepo uređene trgove i brojna igrališta za decu.

Vila Despina ELeni

Despina Eleni

 • DESPINA ELENI – Nalazi se na 70m od plaže, u južnom delu  Nei Porija (noviji deo letovališta). Vila raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim studijima, svaki studio poseduje čajnu kuhinju sa frižiderom. Svi studiji imaju TV i AC i  poseduju velike terase sa garniturama za sedenje. Sa svih terasa se pruža bočni pogled na more. Zamena posteljine se vrši na 5 dana, čišćenje je jednom tokom smene. Postoji mogućnost korišćenja Wi-fi interneta (slabog protoka). Klima se doplaćuje 5 eur po danu.

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Danos

Danos

 • Vila Danos se nalazi u starijem delu Nei Porija na svega 200 m od pesčane plaže. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i cetvorokrevetne studije koji se nalaze se na drugom i trećem spratu. Sve smestajne jedinice poseduju  potpuno opremljenu kuhinju, tv,  kupatilo i velike terase. Promena posteljine je na 5 dana, ciscenje jednom tokom boravka. Vila poseduje komarnike. Koriscenje klima uredjaja se doplaćuje po potrebi 5 eur dnevno. Wi-fi internet ( slabog protoka ) je ukljucen u cenu.

  Google maps: 
  Latitude: 39.978110
  Longitude: 22.644285

   

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Marta

Marta

 • Vila Marta se nalazi na oko 180 m od plaže u centralnom  delu Nei Poria, na 100 m od crkve. Sastoji se od duplex apartmana, apartmana i studija. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije (francuski i singl ležaj), četvorokrevetni apartman (francuski + francuski ležaj) na prvom spratu i duplex apartman (dve fizički odvojene sobe – francuski + singl ležaj) na drugom spratu.
  Sadržaj soba: Sobe su opremljene ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, aspiratorom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi LCD, A/C klima uređajem kao i prostranom terasom sa garniturom za sedenje i zaštitom za komarce na vratima terase.
  Struktura soba: studio – dvokrevetni, trokrevetni i četvorokrevetni, šestokrevetni DUPLEX apartman, na prvom i drugom spratu.
  Parking: Parking je ispred vile
  Internet: Wi-Fi internet – besplatno (odličan signal).
  Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu.
  Naš komentar: Vila ima dobru lokaciju u mirnom delu Nei Porija, na 100 metara od crkve. U prizemlju velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i kupatilo. Čista je i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.

   

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Poseidon

Pesejdon

 • Vila Poseidon se nalazi na 40 m od plaže, prvi red, leđima okrenuta od mora, u starom, mirnom delu Nei Poria (levo od crkve). Vila poseduje 1/2 i 1/3 studia i duplex apartmane (1/4 i 1/5) (dve fizički izdvojene sobe i kuhinja). Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne (2 singl ležaja) i trokrevetne studije (francuski + singl ležaj) i četvorokrevetne duplex apartmane (francuski + 2 singl ležaja) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju. Neki od studia i apartmana  sa terase imaju pogled na more.
  Sadržaj soba: Sobe su opremljene kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje
  Struktura soba: studio – dvokrevetni, trokrevetni i DUPLEX apartman četvorokrevetni (francuski i 2 singl ležaja) i DUPLEX apartman petokrevetni (francuski + singl u sobi i 2 singla u drugoj sobi); na drugom spratu
  Parking: Vila nema sopstveni parking,ali ima prostor za parkiranje ispred i pored kuće.
  Internet: Wi-Fi internet – besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi).
  Napomena: Promena posteljine je na pola smene, 5-og dana. Klima se doplaćuje na licu mesta – doplata je 5 € po danu.
  Naš komentar: Vila ima idealnu lokaciju, blizu plaže. Čista je i uredna, te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.

   

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.