+381 11 244 111 7
Rezerviši

P E F K O H O R I  se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, oko 107 km jugoistočno od Soluna u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetaciom. Poseduje dugu peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, osvetljeno šetalište pored mora, Trg, crkva… U Pefkohoriju postoji ambulanta, apoteka, pošta, mnogobrojni supermarketi, taverne, kafići, barovi, picerije, pekare

Vila Vilar

 • VILA VILAR se nalazi na 120 m od plaže i u centru je Pefkohorija, u blizini objekta se kafici i restorani. Poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije u kojima se nalazi kompletno opremljena kuhinja, kupatilo, klima i TV uređaj, velike terase. Studiji se nalaze u visokom prizemlju i na prvom spratu vile i svi gledaju ka glavnoj ulici. Promena posteljine na 5 dana. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu.Postoji mogucnost koriscenja besplatnog WI-FI interneta (slabijeg protoka).

   

  Google maps: 
  Latitude: 39.987945
  Longitude: 23.615641

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Philoxenia Village

 • PHILOXENIA VILLAGE se nalazi na 250 m od plaže i 200 m od centra Pefkohorija , u blizini objekta se nalaze supermarker, apoteka, restorani. PHILOXENIA VILLAGE je kompleks u kome se nalazi bašta sa bazenom, preko puta vile putnici mogu da parkiraju auto. Poseduje trokrevetne i četvorokrevetne studije u prizemlju na prvom i drugom spratu i svi gledaju ka dvoristu i bazenu.
  Studiji su  luksuzno opremljeni, kompletno opremljenu kuhinju, kupatilo, klimu i LCD TV uređaj, zasebne balkone sa pogledom na bazen.  Promena posteljine i peškira na 5 dana. Korišćenje klima uređaja uključeno u cenu, Wi-Fi internet ( slabog protoka ) gratis.

   

  Google maps: 
  Latitude: 39.985640
  Longitude: 23.619150

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Viki

 • Vila VIKI se nalaze na 20 m od plaže i nalazi se u centru Pefkohorija, u blizini objekta se brojni kafici i restorani. Poseduje cetvorokrevetne i cetvorokrevetne duplekse sa pomocnim krevetom koji se sastoje od dve spavace sobe i posebne prostorije u kojoj je kompletno opremljena kuhinja sa velikim friziderom i elektricnim sporetom, poseduju TV i klima uređaj. Prostrani dupleksi se nalaze u visokom prizemlju vile. Promena posteljine na 5 dana, ciscenje jednom tokom smene. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu. Wi-fi internet ( slabog protoka) gratis ( prva smena od 22.05.-01.06.2018. nece imati internet).

   

  Google maps: 
  Latitude: 39.989921
  Longitude: 23.613865

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.