+381 63 629 031
Rezerviši

PLATAMON je letovalište podno Olimpa, koje do danas čuva vizantijsko utvrdjenje iz 14. veka. U podnožju ovog zamka je čista peščana uvala sa raskošnom plažom idealnom, zbog prijatne klime i postepenog ulaska u vodu, za porodice sa decom. Letovalište je snabdeveno svime što omogućava prijatan odmor.

KASTRI LOUTRO (Kastri Lutro). Mesto pripada oblasti Tesalija, ali je od samog Nei Porija udaljeno oko 2 km , ili oko 30 min pešačenja morskom obalom. Ukoliko idete autom do Nei Porija možete stići starim putem gde je razdaljina oko 9 km.

Veoma mirno mesto sa nekoliko restorana, kafea, par  prodavnica….. Idealno rešenje za one koji traže pravi mir, čistu vodu, čistu plažu, sitan pesak, potpun odmor i relaksaciju, a sve to po izuzetno povoljnim cenama.

Vila Nataša

Vila Nataša – Platamon

  • VILA Nataša, nalazi se 50m od centra mesta i obližnjih marketa i prodavnica. Studiji su na prvom spratu solidno opremljeni relativno novim inventarom. Udaljenost od plaže je 120m. Raspolaže studijima sa kuhinjom i neophodnim posuđem. Klima i internet (WiFi) uključeni u cenu. Svaki studio raspolaže sopstvenom terasom ( dužine do 4m a širine od 1,1m do 2,1m u zavisnosti od studija)

  • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Manikas – Kastri Lutro

  • Vila Manikas raspolaže 1/2,1/3 i 1/4 studijima. Nalazi se svega 30m od plaže koja nosi plavu zastavicu zbog čistoće vode i peska. Smeštajne jedinice su opremljene peškirima (3 kom/po osobi) a zamena se vrši na 4 dana, dok posteljina na 5 dana. Vila raspolaže određenim brojem bicikala, kojima možete posetiti neke od obližnjih destinacija. Na 20m od vile je BUS stanica, sa koje polazi lokalni autobus za Larisu. Takođe, gosti mogu koristiti i veoma prostrano dvorište prekriveno travnjakom, suncobranima, toboganima za decu, roštilj mestom – korišćenje besplatno. U sklopu vile se nalazi i dobro snabdeven market .  U okviru kompleksa je i restoran, gde osim bogate a la carte usluge,  može se izvršiti doplata za polupansion (bogati kontinentalni obroci, na upit za minimum 12 osoba po polasku), a cena je 12€ dnevno za doručak i večeru, ili doručak i ručak ( deca do 12godina, 30% popusta). Svi studiji na II spratu (manji broj i na I spratu), odakle se pruža predivan pogled na more. Studiji  prostrani, svetli, funkcionalni, sa terasom koja ima bočni pogled na more.  Korišćenje klima uređaja uključeno u cenu. WiFi besplatan  za goste vile. Korišćenje ležaljki i suncobrana na plaži takođe BEZ DOPLATE – ulaze u cenu! Agencija ne snosi odgovornost za brzinu i kvalitet interneta.

  • Cenovnik za prevoz autobusom: Preuzmite cenovnik.

    Cenovnik za sopstveni prevoz: Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.