+381 11 244 111 7
Rezerviši

P O L I H R O N O  se nalazi na prvom prstu poluostrva Halkidiki, oko 100 km jugoistočno od Soluna u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetaciom. Poseduje veliku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, što je posebno pogodno za decu.

Vila Vasilis

Vila Vasilis

 • Vila VASILIS se nalazi na 25 metara od plaže, u mirnom delu Polihrona. Vila poseduje sopstveno dvorište, dok se u njenoj neposrednoj blizini nalaze igralište za decu i veliki parking, koji je slobodan za korišćenje.
  Dvokrevetni i trokrevetni apartmani su smešteni u spuštenom prizemlju, na prvom i drugom spratu. Sve smeštajne jedinice poseduju opremljenu kuhinju, koja se nalazi u odvojenoj prostoriji ( nije odvojena vratima od spavaceg dela ), kupatilo sa tuš kadom, spavaću sobi i terasu. Sve terase gledaju ka dvorištu. Promena posteljine je na 5 dana, dok je korišćenje klima uređaja uključeno u cenu najma apartmana. Wi-fi internet ( slabog protoka) gratis.

  Google maps: 
  Latitude: 40.016338
  Longitude: 23.532408

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Zafiria

Vila Zafiria

 • Vila ZAFIRIA se nalazi u mirnom delu Polihrona, par minuta od centra letovalista i oko 150 m od plaze. Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije, trokrevetne i cetvorokrevetne apartmane koji se nalaze na drugom spratu. Trokrevetni apartmani se sastoje od dve prostorije, spavaceg dela gde se nalaze dva kreveta i kuhinje gde se nalazi jedan krevet. Cetvorokrevetni apartmani su dvoprostorni, poseduje veliki ( bracni) krevet u spavacoj sobi i dva kreveta u velikoj trpezariji gde se nalazi i kuhinja. Smestajne jedinice poseduju potpuno opremljenu kuhninju, kupatilo, tv, terasu. Promena posteljinje je na 5 dana , a cisceje jednom tokom smene od 10 dana. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu. Vila poseduje i wi -fi internet ( slabijeg protoka) .

   

  Google maps: 
  Latitude: 40.016156
  Longitude: 23.527576

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Popi

Vila Popi

 • Vila Popi se nalazi u mirnom delu Polihrona, par minuta od centra letovalista i oko 150 m od plaze. Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne  i cetvorokrevetne apartmane koji se nalaze na u visokom prizemlju i na prvom spratu. U apartmanima je sledeci raspored, odgovarajuci broj lezaja se nalazi u spavacem delu, dok je kuhinja u posebnoj prostoriji. Smestajne jedinice gledaju ka dvoristu i poseduju potpuno opremljenu kuhninju, kupatilo, tv i veliku terasu.  Ciscenje je  jednom tokom smene. Koriscenje klima uredjaja je ukljuceno u cenu.Vila poseduje Wi -fi internet (slabog protoka).

   

  Google maps: 
  Latitude: 40.015834
  Longitude: 23.527984

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.

Vila Poseidonio

Vila Poseidonio

 • Vila Poseidonio se nalazi na glavnom trgu u centru Polihrona, na oko 150 m od plaže.  Vila raspolaže dvokrevetnim apartmanima, kao i dvokrevetnim apartmanima sa pomocnim lezajem. Apartmani se nalaze na prvom i drugom spratu vile. Svaki apartman poseduje opremljenu kuhinju, TWC, TV i klima uređaj (uključen u cenu), kao i besplatan wi-fi ( slabijeg protoka). Promena posteljine i peškira je na 5 dana. Vila poseduje i sopstveni parking u dvorištu.

  Google maps: 
  Latitude: 40.015591
  Longitude: 23.528301

 • Preuzmite cenovnik.

Uz ovaj pogram važe Opšti uslovi putovanja organizatora.